تفریحی

۸ مطلب در تیر ۱۳۹۶ ثبت شده است

بهترین و کامل ترین روش طرز تهیه عدسی شیرازی  خوشمزه و مجلسی در منزل

عدسی,طرز تهیه عدسی,دستور پخت عدسی

آموزش آشپزی و دستور کامل طرز تهیه عدسی ساده و خوشمزه در منزل

مواد لازم عدسی

*یک پیمانه عدس*یک عدد پیاز*یک عدد سیب زمینی*سه پیمانه آب*به مقدار لازم روغن*به مقدار لازم دارچین ،زردچوبه ،نمک و فلفل*

خورش دال عدس,دستور تهیه خورش دال عدس,دستور پخت خورش دال عدس

عدسی,طرز تهیه عدسی,دستور پخت عدسی

آشپزی و آموزش کامل تهیه عدسی فوق العاده خوشمزه و دلچسب در منزل

طرز تهیه عدسی

مرحله اول : برای تهیه عدسی ابتدا عدس ها را باید 1 الی 2 ساعت بخیسانید،بعد از اینکه عدس ها خیس خوردند قابلمه ای با آب را روی حرارت قرار میدهیم و عدس ها را دورن قابلمه میریزیم تا پخته شوند.

مرحله دوم : سیب زمینی و پیاز را ابتدا بشوید و پوستشان را بگیرید،بعد سیب زمینی را خرد کنید و پیاز را به صورت خلالی در بیاورید.زمانی که عدس ها نیمه پز شدند،سیب زمینی هایی که خرد کرده بودید را به عدس ها اضافه کنید.

مرحله سوم : تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون تابه بریزید و پیاز های خلالی شده را به همراه کمی زردچوبه در روغن تفت دهید،زمانی که رنگ پیاز ها طلایی شد.تابه را از روی حرارت بردارید و کمی دارچین به پیاز ها اضافه کنید.

مرحله چهارم : زمانی که سیب زمینی های داخل عدس پختند،سیب زمینی ها را از داخل قابلمه در بیاورید.(برای این که راحت تر سیب زمینی ها را خارج کنید،بهتر است سیب زمینی ها را درشت خرد کنید.)

مرحله پنجم : وقتی سیب زمینی ها را در آوردید،آنها را پوره کنید و با پیاز داغ مخلوط نمایید و پس از مخلوط کردن،آنها را به بقیه مواد در حال پخت اضافه نمایید.

مرحله ششم : در آخر هم مقداری از آن بچشید تا ببینید نمک و فلفل آن اندازه است یا نه،بعد از 10 الی 15 دقیقه عدسی را از روی حرارت بردارید.کمی که عدسی خنک شد،آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با پیاز داغ آن را تزیین کنید.عدسی را میتوانید به عنوان یک میان وعده یا صبحانه مقوی نوش جان کنید.

همچنین امیدوار هستیم این مطلب آموزش آشپزی مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد.

پوره سیب زمینی,دستور تهیه پوره سیب زمینی,دستور پخت پوره سیب زمینی

بهترین و کامل ترین روش طرز تهیه عدسی شیرازی خوشمزه و مجلسی در منزل

۳ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ تیر ۹۶ ، ۰۲:۳۹
محمد محمدی

بهرتین و کامل ترین روش طرز تهیه طالبی گلاسه با بستنی فوق العاده خوشمزه و مجلسی

طالبی گلاسه,طرز تهیه طالبی گلاسه,دستور تهیه طالبی گلاسه

آموزش آشپزی و دستور کامل طرز تهیه طالبی گلاسه با بستنی وانیلی در منزل

مواد لازم طالبی گلاسه

*یک عدد طالبی متوسط*یک لیوان بستنی وانیلی*

بستنی طالبی,طرز تهیه بستنی طالبی,دستور تهیه بستنی طالبی

طالبی گلاسه,طرز تهیه طالبی گلاسه,دستور تهیه طالبی گلاسه

آشپزی و آموزش کامل طرز تهیه طالبی گلاسه  خوشمزه و ساده در منزل

طرز تهیه طالبی گلاسه

برای تهیه طالبی گلاسه ابتدا طالبی را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و تخمه هایش را جدا کنید. طالبی ها را به مدت 1 ساعت درون فریزر قرار دهید تا حسابی خنک شوند.

اکنون طالبی را پوست بکنید و درون مخلوط کن بریزید، سپس بستنی را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید وقتی طالبی گلاسه آماده شد آن را درون جام بریزید و میل کنید. نوش جان

همچنین امیدوار هستیم این مطلب آموزش آشپزی مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد.

اسموتی,طرز تهیه اسموتی,دستور تهیه اسموتی

بهترین و کامل ترین روش طرز تهیه طالبی گلاسه با بستنی فوق العاده خوشمزه و مجلسی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ تیر ۹۶ ، ۰۲:۱۲
محمد محمدی

بهترین و کامل ترین روش طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی و رستورانی جا افتاده در منزل

ترشی کلم قرمز,ترشی کلم قرمز مجلسی,ترشی کلم قرمز رستورانی

آموزش آشپزی و دستور کامل طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و جا افتاده در منزل

مواد لازم ترشی کلم قرمز

*یک عدد کلم قرمز*سه قاشق غذاخوری نمک*به مقدار لازم سرکه*یک قاشق شکر*

ترشی بادمجان,ترشی بادمجان لیته,ترشی بادمجان ساده

ترشی کلم قرمز,ترشی کلم قرمز مجلسی,ترشی کلم قرمز رستورانی

آشپزی و آموزش کامل طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی بسیار خوشمزه و خانگی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

روش اول:

ابتدا کلم را خوب بشوید و به تیکه های دلخواه خودتان خرد کنید، بعد از خرد کردن درون یک ظرف آبکش بریزید.

اکنون برای اینکه نمک به خرد کلم ها برود آن روی کلم ها بپاشید و هم بزنید تا خوب حل شود، سپس اجازه دهید یک ساعت بماند.

بعد از گذشت یک ساعت کلم ها را زیر آب گرفته و آبکشی کنید، سپس ظرف مورد نظری که میخواهید در آن ترشی را آماده کنید را بیاورید و کلم ها را درون آن بریزید و روی آن را با سرکه بپوشانید.

شما همچنین میتوانید برای اینکه ترشی بیش از حد سرکه را از بین ببرید یک قاشق شکر به آن اضافه کنید.

روش دوم:

برای تهیه ترشی کلم قرمز ابتدا کلم را خوب بشویید و رطوب آن را بگیرید، سپس آن را به شکل دلخواه یا ریز ریز خرد کنید.

اکنون یک ظرف شیشه تهیه کنید و کلم را به همراه نمک، فلفل و سرکه به ظرف اضافه کنید، بعد از مخلوط کردن ظرف را درون یخچال قرار دهید.

شما میتوانید برای اینکه ترشی کلم قرمز زودتر آماده شود آن را از قبل در آب بجوشانید تا نرم شود.

این ترشی را به همراه غذا های گوشتی سرو کنید.نوش جان

همچنین امیدوار هستیم این مطلب آموزش آشپزی مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد.

ترشی لیته,ترشی لیته بادمجان,ترشی لیته گل کلم

بهترین و کامل ترین روش طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی و رستورانی جا افتاده در منزل

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۱ تیر ۹۶ ، ۰۲:۰۹
محمد محمدی

بهترین و کامل ترین روش طرز تهیه املت دنور یک صبحانه ساده و فوق العاده خوشمزه

املت دنور,طرز تهیه املت دنور,دستور تهیه املت دنور

آموزش آشپزی و دستور کامل طرز تهیه املت دنور ساده و بسیار عالی در منزل

مواد لازم املت دنور

*یک قاشق غذا خوری روغن زیتون*1/4 چهارم فنجان پیاز خورد شده*2/4 فنجان فلفل دلمه ای سبز و قرمز خرد شده*یک قاشق غذا خوری کره*دو عدد تخم مرغ*به مقدار لازم نمک و فلفل*1/4 فنجان کالباس خرد شده*حدود صد گرم پنیر چدار*1/2 فنجان شیر*

املت گوجه فرنگی,املت گوجه فرنگی خوشمزه,املت گوجه فرنگی با پنیر

املت دنور,طرز تهیه املت دنور,دستور تهیه املت دنور

آشپزی و آموزش کامل طرز تهیه املت دنور یک صبحانه کامل و خوشمزه در خانه

طرز تهیه املت دنور

ابتدا درون یک تابه روغن زیتون بریزد اجازه بدهید تا روغن داغ شود، سپس فلفل دلمه ای را به همراه پیاز و ژامبون ها درو تابه بریزید و شروع کنید به تفت دادن تا نرم شوند.

اکنون تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و با دقت هم بزنید، بعد شیر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مایه یک دست شود.

درون تابه ای دیگر کره را بریزید و اجازه دهید تا آب شود، سپس نیمی از مخلوط تخم مرغ را درون تابه بریزید تا سفت شود.

حالا فلفل دلمه ای را به همراه پیاز خرد شده و ژامبون که از قبل تفت داده بودید را در گوشه ای از مخلوط تخم مرغ درون تابه بریزید و روی آن را با پنیر چدار رنده شده بپوشانید و ما بقیه مخلوط تخم مرغ را روی بریزید.

در مرحله پایانی در تابه را بگذارید و اجازه دهید چند دقیقه تا پنیر آب بشه و املت کامل پخته شود.

شما میتوانید املت دنور را هم برای صبحانه و هم برای عصرانه میل کنید.

همچنین امیدوار هستیم این مطلب آموزش آشپزی مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد.

املت فرانسوی,املت فرانسوی طرز تهیه,املت فرانسوی خوشمزه

بهترین و کامل ترین روش طرز تهیه املت دنور یک صبحانه ساده و فوق العاده خوشمزه

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۹۶ ، ۱۸:۰۶
محمد محمدی

بهترین و کامل ترین روش طرز تهیه دمنوش آلبالو خوشمزه و مقوی در خانه


چای آلبالو,طرز تهیه چای آلبالو,دستور تهیه چای آلبالو

آموزش آشپزی و طرز تهیه دمنوش آلبالو بسیار خوشمزه و عالی در منزل

مواد لازم دمنوش آلبالو

  1. آلبالو :•: نصف قوری
  2. قوری :•: یک عدد
  3. آب :•: به مقدار کافی

دمنوش گل گاوزبان,طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان,طرز دم کردن گل گاوزبان

دمنوش آلبالو,طرز تهیه دمنوش آلبالو,روش تهیه دمنوش آلبالو

آموزش آشپزی و دستور تهیه دمنوش آلبالو مقوی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه دمنوش آلبالو

  • مرحله اول : برای تهیه دمنوش آلبالو ابتدا آلبالو ها دانه دانه کنید و بشورید،سپس آب جوش تهیه کنید مقدار آلبالو بستگی به سایز قوری دارد ما به شما پیشنهاد می کنیم که نصف قوری آلبالو بریزید،و سپس آب جوش را روی آلبالو ها قرار دهید.
  • مرحله دوم : صبر کنید تا چای آلبالو ( دمنوش آلبالو ) دم بکشد. 20 تا 30 دقیقه زمان مناسب و خوب است. شما می توانید در این مدت که دمنوش آلبالو ( دمنوش آلبالو ) جوش می آید هر 5 دقیقه آلبالو ها را له و زیر و رو  کنید.
  • مرحله سوم : بعد از دم کشیدن چای آلبالو میتوانید آن را با نبات یا شکر نوش جان کنید.

دمنوش بابونه,طرز تهیه دمنوش بابونه,طرز دم کردن بابونه

دمنوش آلبالو,طرز تهیه دمنوش آلبالو,روش تهیه دمنوش آلبالو

آموزش آشپزی و خواص دمنوش آلبالو خوشمزه و مقوی در منزل

خواص دمنوش آلبالو

  • در هر فنجان دمنوش آلبالو 25 گرم کربوهیدرات،28 میلی گرم کلسیم،22 میلی گرم فسفر,  0.6 میلی گرم آهن، 327 میلی گرم پستایم و 16 میلی گرم ویتامین C وجود دارد.
  • چای آلبالو  باعث پایین آمدن فشار می شود.
  • چای آلبالو اشتها آور بسیار خوبی است.
  • برای باز شدن رنگ چهره از دمنوش آلبالو استفاده کنید.
  • دمنوش آلبالو باعث آرامش اعصاب میشود.
  • دمنوش آلبالو برای گرم مزاجان و افرادی که چربی زیادی دارند سودمند است.
  • دمنوش آلبالو ضد تهوع است.
  • چای آلبالو برای بیماری‌های کلیه و مثانه مفید است.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

دمنوش آویشن,طرز تهیه دمنوش آویشن,طرز دم کردن آویشن

بهترین و کامل ترین روش طرز تهیه دمنوش آلبالو خوشمزه و مقوی در خانه

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۹۶ ، ۱۸:۰۱
محمد محمدی

بهترین روش برای طرز تهیه عدس پلو با کشمش و گوشت چرخ کرده در منزل

عدس پلو,طرز تهیه عدس پلو,دستور تهیه عدس پلو

آموزش آشپزی و طرز تهیه عدس پلو در منزل

مواد لازم عدس پلو

  1. دو پیمانه پلو پز :•: عدس
  2. سه پیمانه پلو پز :•: برنج
  3. به مقدار کافی :•: پیاز داغ
  4. 250 گرم :•: گوشت چرخ کرده
  5. به مقدار کافی :•: کشمش
  6. به مقدار کافی :•: کره

عدسی,طرز تهیه عدسی,دستور تهیه عدسی

عدس پلو,طرز تهیه عدس پلو,دستور تهیه عدس پلو

آشپزی و دستور تهیه عدس پلو خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه عدس پلو

  • مرحله اول : برای تهیه عدس پلو ابتدا برنج را خوب بشویید و با مقداری آب و نمک بگذارید تا یک ساعت خیس بخورد.سپس عدس ها را خوب بشویید و بگذارید تا خوب پخته شوند. هنگامی که عدس ها پخته شدن درون آبکش بریزید و کنار بگذارید، به خاطر داشته باشید که عدس ها له نشوند.
  • مرحله دوم : اکنون پیاز ها را ریز خرد کنید و با مقدرای روغن سرخ کنید. کمی که پیاز ها سرخ شدند گوشت چرخ شده را اضافه کنید و شروع کنید به تفت دادن، به خاطر داشته باشید گوشت را تفت دهید و اجازه ندهید بسوزد.
  • مرحله سوم : هنگامی که برنج خیس خورد قابلمه ای را آب کنید و بگذارید روی حرارت بجوش آید. سپس آب برنج خیس کرده را دور بریزید و برنج را در آب در حال جوشیدن اضافه کنید تا مغر پخت شود.
  • مرحله چهارم : وقتی برنج مغز پخت شد درون آبکش بریزید و عدس ها را اضافه کنید یک هم بزنید و برنج و عدس را آبکش کنید.
  • مرحله پنجم : حالا دو قاشق روغن درون قابلمه بریزید نصفی از آب روغن بجوش آمده را در کاسه ماست خوری بریزید برای روی برنج و نصفی دیگر را هم در ته ظرف اکنون برنج و عدس آبکش شده را درون قابلمه بریزید مابقیه آب و روغن را روی برنج برزید و در قابلمه را بگذارید تا از آن بخار بلند شود. هنگامی که بخار پلو بلند شد دم کنی بگذارید و زیر برنج را کم کنید.
  • مرحله ششم : به پلو  حدود 20 تا 30 باید زمان بدهید تا دم بکشد. در تابه ای مقداری کره آب کنید و کشمش ها را از قبل بشویید و آب گرفته سپس در کره تفت دهید و کنار بگذارید.
  • مرحله هفتم : در آخر گوشت و پیاز سرخ شده را اگر سرد شده بود گرم کنید و هنگامی که برنج را کشیدید روی عدس پلو با گوشت و پیاز داغ تزیین کنید.
  • امیدوار هستیم این پست آموزش آشپزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

خورش دال عدس,طرز تهیه خورش دال عدس,دستور تهیه خورش دال عدس

بهترین روش برای طرز تهیه عدس پلو با کشمش و گوشت چرخ کرده در منزل

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۹۶ ، ۰۲:۳۸
محمد محمدی

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۹۶ ، ۰۱:۳۴
محمد محمدی

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ تیر ۹۶ ، ۰۱:۳۴
محمد محمدی